Menu

Over ons

Bij Opslag020 kun je snel terecht voor goedkope verhuizers die je spullen opslaan in een opslagruimte te Diemen voor zeer scherpe tarieven. Het bedrijf richt zich exclusief op de regio Amsterdam. Het opslaan van inboedel in Amsterdam kan behoorlijk lastig zijn en bovendien zijn de prijzen vaak hoog. Opslag020 wil daar verandering in brengen. Wij geloven dat opslagruimte niet duur hoeft te zijn, ongeacht of je die ruimte huurt in Amsterdam of niet.

Opslagman en CG Company Amsterdam hebben hun vestiging dichtbij deze stad zitten en kunnen daardoor tegen scherpe tarieven deze service aanbieden. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring opgedaan en zijn professioneel en altijd bereikbaar. Om het zo goedkoop en transparant mogelijk te houden heb je direct contact met een van de twee bedrijven.

De spullen worden bij de Opslagman Diemen opgeslagen. Het is droog en verwarmd je hebt 7 dagen toegang van 06:00 tot 23:00 (doormiddel van een toegangscode). Vanuit Amsterdam ben je altijd dichtbij je spullen.

Vraag direct een verhuisofferte aan

Opslag zonder verhuishulp?

Liever zelf verhuizen? Of brengt u de spullen geleidelijk aan? Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen opslagruimte te huren. Op de website van de opslagman vindt u alle informatie en foto’s over de vestiging. Ook de vaste lage prijzen en afmetingen worden direct vermeld!

Opslagman Diemen

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie