Menu

Opslagruimte Diemen via Opslag020

Zoek je een opslagruimte in Diemen of ga je verhuizen binnen Amsterdam naar een kleinere woning of moet je tijdelijk je spullen opslaan? Schakel Opslag020 in! Bij ons kun je niet alleen terecht voor opslagruimte. Wij werken samen met verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen je spullen op en brengen deze naar de opslagruimte en dat uiteraard voor hele scherpe prijzen!

Bekijk onze prijzen

Opslagruimte Diemen zonder verhuisservice

Wil je alleen opslagruimte in Diemen huren, dan kun je contact opnemen met Opslagman. Opslag020 biedt opslagruimte aan via Opslagman. Opslagman heeft al jaren ervaring in het aanbieden van opslagruimte. Vanuit midden-Nederland met vestigingen in Veenendaal, Amerongen en Nieuwegein, breidde Opslagman zich vanwege het succes van deze goedkope opslagruimtes al snel uit met vestigingen in Utrecht en nu in Diemen. Wij geloven dat opslagruimte ondanks het drukke Amsterdam niet duur hoeft te zijn. Bovendien zijn al onze opslagruimtes niet alleen droog en verwarmd ook zijn ze beveiligd. Op die manier weet je dat er niets met je waardevolle spullen gebeurt.

Prijzen verhuisservice en/of opslagruimte

Of je nu een verhuisservice inschakelt om spullen naar je opslagruimte te vervoeren of niet, je bent waarschijnlijk benieuwd naar onze scherpe prijzen. Die vind je bij Opslagman en bij Opslag020 gewoon op de website. Heb je een extra verhuizer nodig, dan betaal je €25,- per verhuizer. Je betaalt een studentenprijs, maar je krijgt er een ervaren verhuizer voor terug. Alle studenten worden namelijk opgeleid tot vakkundige professionals. Alleen op die manier kunnen wij immers een schadevrije en voorspoedige verhuizing aanbieden.

Verhuiswagens

Ook voor een verhuiswagen staan wij voor je klaar. Kies voor een normale verhuiswagen of een extra grote (XXL). Uniek bij Opslag020 is dat je korting krijgt op het huren van een tweede verhuiswagen. Handig zodat je alle spullen in een keer over kunt verhuizen. Genoeg aan een aanhanger? Daarvoor betaal je €12,50. Heb je een verhuislift nodig? Dan kun je bij Opslag020 tercht voor verhuisliften van 18 meter (deze bereiken de 5e etage). De prijzen van de opslagruimte vind je gewoon op de website van Opslagman. Kortom, je weet precies waar je aan toe bent bij Opslag020 en komt niet voor verrassingen achteraf te staan. Ideaal als je in Diemen, Amstelveen, Weesp of Amsterdam woont. Het maakt niet uit waar in Amsterdam: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Zuidoost.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie