Menu

Opslagruimte Amsterdam

Een opslagruimte in Amsterdam huren en een verhuisservice die je spullen daar naartoe brengt duur? Welnee! Opslag020 hanteert zeer scherpe prijzen voor beide diensten. Opslag020 werkt namelijk samen met verhuisservice Student Verhuis Service te Amsterdam en met Opslagman.

Bekijk onze prijzen

Werkwijze huren opslagruimte Amsterdam

Het huren van een opslagruimte in Amsterdam in combinatie met het inschakelen van de verhuisservice is zeer eenvoudig. In 3 simpele stappen regelt Opslag020 de verhuizing en de opslag van je spullen: allereerst haalt de verhuisservice je spullen op en zorgt daarna voor het wegbrengen van je spullen naar de opslagruimte. In onze vestiging in Diemen worden je spullen tot slot opgeslagen. Makkelijk toch? Vraag een offerte aan en bekijk onze scherpe prijzen!

Voordelen opslagruimte via Opslag020

Je profiteert niet alleen van scherpe prijzen als je gebruik maakt van onze diensten, er zijn nog veel meer voordelen. De verhuisservice en het huren van een opslagruimte doe je geheel vrijblijvend bij ons. Je zit dus niet vast aan een abonnement of een ander soort contract. Heb je ons voor 18:00 uur een aanvraag gestuurd? Dan kun je dezelfde dag een reactie van ons verwachten. Heb je hulp nodig bij je verhuizing? Wij adviseren je vrijblijvend! Bovendien kun je 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Dus ook op zaterdag of zondag. Verhuizen zonder vrij te nemen van je werk dus! Moet je met spoed verhuizen, dan staan wij ook voor je klaar. Onze verhuisservice is namelijk zeer flexibel in te schakelen en opslagruimte kun je eveneens direct online regelen.

Kenmerken verhuisservice

De verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam verhuist je snel en goedkoop van A naar B. Ondanks de goedkope tarieven is de verhuisservice een serieus en ervaren bedrijf met studenten die opgeleid zijn tot vakkundige verhuizers.

Kenmerken opslagruimtes

De opslagruimte is droog, verwarmd en veilig, want de ruimtes zijn bewaakt. Afhankelijk van je hoeveelheid spullen kun je in onze vestiging te Diemen terecht voor een opslagruimte van 3, 6, 10, 16, 25 of 33 kubieke meter. Je regelt de opslagruimte eenvoudig online. Na je betaling krijg je een persoonlijk account waarin je de toegangscode kunt vinden waarmee je 24/7 toegang hebt tot je opslagruimte. Opslag020 richt zich specifiek op regio Amsterdam: Amstelveen, Weesp, Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zuidoost.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie