Menu

Opslagruimte Amsterdam-Zuidoost via 020 opslagruimte

Wil je extra opslagruimte in Amsterdam-Zuidoost huren, dan regel je dat eenvoudig via 020 opslagruimte. Een perfecte manier om thuis ruimte te besparen, met de verzekering dat je kostbare spullen veilig, bewaakt en in de buurt zijn ondergebracht. Je huurt dan via ons een mooie unit bij het opslagcomplex van De Opslagman in Diemen; makkelijk bereikbaar vanaf het centrum en de snelwegen en met gratis parkeergelegenheid.

Bekijk onze prijzen

Ideale opslagruimte voor bedrijven

Opslagruimte Amsterdam-Zuidoost huren is niet alleen handig voor iedereen die zijn vakantie-, sport- of wintersportspullen een goede plek wil geven, of hun huis willen opruimen
voor AirBnB verhuur, ook bedrijven in Amsterdam Oost kunnen hier terecht voor een veilige en bewaakte opslag voor bijvoorbeeld hun verkoopvoorraad, foldermateriaal en seizoensgebonden zaken. Handig is bovendien dat je op deze complexen ook alles voor het vervoer bij de hand hebt; zoals een ruim laad- en los platform, lift, steekwagens en trolleys.

Goedkope ophaalservice

Voor het verplaatsen van je spullen naar onze opslagruimte heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze voordelige ophaalservice. Dit wordt in Amsterdam Oost geregeld via de Student Verhuis Service Amsterdam. Naast een ruime verhuiswagen bieden ze verhuizers en allerlei praktisch materieel zoals verhuisliften voor het naar beneden halen van je spullen vanuit hoge verdiepingen. Ook een verhuizing naar een andere stad of plaats buiten de grenzen regelen ze vlot en voordelig!

Kosten Student Verhuis Service Amsterdam

Iedere verhuizing is anders en daar passen wij de kosten op aan. Het ligt er namelijk maar helemaal aan hoeveel verhuizers u nodig heeft, hoeveel spullen er verhuisd moeten worden en wat de afstand is van uw woning naar Opslag020. U bepaalt daarom zelf hoeveel verhuizers u nodig heeft. U betaalt per verhuizer €25,-. De verhuizer neemt de coördinatie op zich om uw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Naast een verhuizer kunt u ook een verhuiswagen bij ons huren.

Online opslagruimte Amsterdam Oost boeken

Wil je straks gebruik maken van onze opslagservice, dan kun je nu al opslagruimte in Amsterdam-Zuidoost boeken. Via onze 020 opslagruimte site verwijzen we je door naar De Opslagman waar je de ruimte kunt kiezen en betalen. Met de persoonlijke toegangscode die je daarna ontvangt, heb je meteen toegang tot het opslagcomplex in Diemen en de unit. Opzeggen van de ruimte kan per dag en je kunt altijd tussendoor overgaan naar een grotere of juist kleinere unit, zonder bijkomende administratiekosten.

Er is keuze tussen units van 3m3 tot 66m3 en je betaalt daarvoor slecht enkele tientjes in de maand. Opslag020 werkt samen met verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen je spullen op en brengen deze naar de opslagruimte voor hele aantrekkelijke prijzen. Ideaal als je in Diemen, Amstelveen, Weesp of Amsterdam woont. Het maakt niet uit waar in Amsterdam: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Zuidoost.

Ontdek onze scherpe tarieven

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie