Menu

Opslagruimte Amsterdam-Zuid via Opslag020

Voor extra opbergruimte bij je woning kun je externe opslagruimte in Amsterdam-Zuid huren. Je huurt dan bij ons een kleine of grote opslagbox op een bewaakt complex waar je de hele week en in het weekend makkelijk bij kunt. Van 3m3 tot royale ruimtes tot 66m3 voor enkele tientjes per maand; ideaal voor wintersportspullen en vakantiespullen die in de weg staan. Of te gebruiken als tijdelijke overslagruimte als je gaat verhuizen.

Bekijk onze scherpe prijzen

Snel & makkelijk geregeld

Boeken en betalen van zo’n extra opslagruimte in Amsterdam-Zuid doe je eenvoudig via internet via 020 opslagruimte. Na betaling ontvang je in je mailbox een persoonlijke code waarmee je direct al gebruik kunt maken van je opslagbox. Deze boxen bevinden zich aan de Treubweg 11A in Diemen bij De Opslagman, dat makkelijk is aan te rijden en het terrein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en laad- en losruimtes. Geen gedoe met parkeren dus! Deze boxen zijn doordeweeks en in het weekend open van 06:00 tot 23:00.

Eigen verhuisservice

Meteen je spullen halen en naar de units verplaatsen maar heb je geen hulp of vervoer? Ook dat hebben we meteen voor je geregeld met onze voordelig ophaalservice. Verhuizers en chauffeurs van de Student Verhuis Service Amsterdam staan dan voor je klaar om alles netjes en vlot voor je te vervoeren. Behalve een ruime verhuiswagen kunnen ze ook een verhuislift meenemen waarmee jouw spullen in no-time van de bovenste verdieping beneden zijn. Ga je verhuizen naar een andere stad of het buitenland? Ook dan kun je hun service inschakelen.

Daarom kiest u voor Student Verhuis Service Amsterdam

  • Student Verhuisservice is het voordeligste verhuisbedrijf in Nederland
  • Dankzij onze flexibele medewerkers kunnen we ook in de avonden en weekenden verhuizen
  • Onze verhuizers zijn hoogopgeleid en hebben veel ervaring met verhuizen
  • Binnen 5 minuten heeft u een betrouwbare indicatie van de verhuiskosten
  • Student Verhuisservice is actief in heel Nederland en ook internationale verhuizingen voeren we graag voor u uit!

Voordelen van externe opslag

Buitenshuis opslagruimte in Amsterdam-Zuid huren is ook handig als je je huis bijvoorbeeld tijdelijk wilt verhuren. Je wilt dan natuurlijk niet dat persoonlijke spullen in de weg staan of eventuele schade kunnen oplopen. De huur van de units is flexibel en is per dag opzegbaar. Bovendien kun je tussendoor kosteloos switchen naar een grotere ruimte als je toch meer spullen blijkt te hebben dan gedacht! Ook voor bedrijven die een nette opslag zoeken voor hun winkelinventaris of bedrijfsarchief biedt Opslag020 uitkomst. Opslag020 werkt samen verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam. Dus woon je in Diemen, Amstelveen, Weesp of Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van deze handige combinatie. Het maakt niet uit waar in Amsterdam: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Zuidoost.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie