Menu

Opslagruimte Amsterdam-Oost huren

Bij Opslag020.nl kun je terecht voor het huren van opslagruimte in Amsterdam-Oost. Uniek aan Opslag020.nl is dat je het voordeel hebt van de samenwerking van twee ervaren en vakkundige bedrijven. Student Verhuis Service Amsterdam is de samenwerking aangegaan met Opslagman onder de bedrijfsnaam Opslag020.nl. Wij geloven dat verhuizen en het huren van opslagruimte niet duur hoeven te zijn, ondanks dat je in Amsterdam zit.

Bekijk onze scherpe prijzen

Goederen brengen naar je opslagruimte Amsterdam-Oost

Bij het verhuizen van goederen van jouw huis in Amsterdam-West naar een opslagruimte in Amsterdam-Oost, kun je de hulp inschakelen van onze vakkundige verhuizers. Student Verhuis Service te Amsterdam werkt als lod budget verhuisservice door studenten in te schakelen om je te helpen tijdens je verhuizing. Deze studenten echter worden opgeleid door het bedrijf tot professionele verhuizers. Zij halen de goederen die je wilt opslaan in je opslagruimte bij je op en brengen deze naar de opslagruimte, waarna ze vervolgens worden opgeslagen. Afhankelijk van de verhuizers en de hulpmiddelen die je nodig hebt, worden de kosten bepaald.

Kosten verhuisservice

Per verhuizer betaal je €25,-. De verhuizer neemt de coördinatie op zich om jouw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden. Naast de coördinatie ligt ook de verantwoording voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing bij onze verhuizers. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Naast een verhuizer kunt u ook een verhuiswagen bij ons huren. Wij hebben twee soorten verhuiswagens: een verhuiswagen met een laadruimte van 20 kubieke meter (de kosten bedragen €25,-) en een met een laadruimte van 27 kubieke meter. Laatstgenoemde is onze XL-variant en kost €35,-. Heb je genoeg aan een aanhanger, dan kun je die bij ons huren voor €12,50.

Voordelige opslagruimte huren

Opslagman heeft een vestiging in Amsterdam-Diemen waar zich 390 units bevinden vanaf 3 kubieke meter. Ideaal als je in Diemen, Amstelveen, Weesp of Amsterdam woont. Het maakt niet uit waar in Amsterdam: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Zuidoost. Of je dus nu een kleine of grote opslagruimte nodig hebt, wij hebben voor een ieder de passende ruimte. De opslagruimte boek je eenvoudig online. Na het bekijken van de huurovereenkomst, je betaling en het uploaden van je legitimatie, krijg je direct toegang tot je opslagruimte met een persoonlijke toegangscode. Er wordt een persoonlijke account voor je aangemaakt waarin je deze toegangscode en je boxnummer vindt.

Ontdek onze scherpe tarieven

 

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie