Menu

Opslagruimte Amsterdam-Centrum via Opslag020

Tijdelijk of voor een langere periode opslagruimte in Amsterdam-Centrum huren om je spullen op te slaan? Kies dan voor de voordelige opslagunits die je online boekt bij Opslag020. Wij leveren uitstekend beveiligde, droge en goed bereikbare opslagunits van 3m3 tot 66m3! Opslag020 werkt samen met verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen je spullen op en brengen deze naar de opslagruimte voor hele aantrekkelijke prijzen.

Bekijk onze scherpe prijzen

Online opslagruimte in Amsterdam-Centrum boeken

Direct opslagruimte in Amsterdam-Centrum nodig? Dat is in een paar minuten geregeld. Via onze website kies je de benodigde aantal kubieke meters – of je laat het ons uitrekenen -, kiest de locatie en na online betaling ontvang je een persoonlijke code waarmee de toegang tot de ruimte helemaal is geregeld. Dat betekent dat je meteen je spullen kunt halen en overbrengen naar onze units. Het adres is Treubweg 11A in Diemen, dus eenvoudig aan te rijden.

Voordelige verhuisservice inschakelen

Geen vervoer of helpende handen beschikbaar voor het verplaatsen van je spullen? Ook dat regelen we voor je. Wij bieden een voordelige ophaalservice en werken daarbij samen met de Student Verhuis Service Amsterdam. Jij zegt waar ze alles op moeten halen en weg moeten zetten en dit team van handige verhuizers doet de rest. Ze beschikken bovendien over een ruime bus, aanhanger en een handige verhuislift, waarmee jouw inventaris in een mum van tijd vanaf de vierde verdieping in de verhuiswagen is geladen. Verhuizen naar een andere stad of zelfs een ander land binnen Europa? Ook dan staat de Student Verhuis Service voor je klaar.

Kosten Student Verhuis Service Amsterdam

De kosten verschillen per verhuizing. Zo ligt het eraan hoeveel verhuizers u wilt inschakelen, hoeveel spullen vervoerd moeten worden en om welke afstand het gaat.
Bij elke verhuizing moeten veel spullen worden gesjouwd. Afhankelijk van hoeveel spullen u heeft, op welke verdieping u woont en in welke tijd u de verhuizing wilt hebben afgerond, kunt u er ook voor kiezen een of meerdere extra verhuizers in te schakelen.
Per verhuizer betaal je €25,-. De verhuizer neemt de coördinatie op zich om jouw verhuizing van begin tot eind in goede banen te leiden. Naast de coördinatie ligt ook de verantwoording voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing bij onze verhuizers. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Naast een verhuizer kunt u ook een verhuiswagen bij ons huren.

Alles bij de hand

Kies je als opslagruimte in Amsterdam-Centrum voor units via Opslag020, dan kun je rekenen op flexibele voorwaarden, opzeggen per dag, ruime parkeergelegenheid en 7 dagen per week bereikbaarheid, waarbij je doordeweeks van 06:00 tot 23:00 bij je unit kunt komen voor laden en lossen. Alle transportmiddelen, zoals liften en trolleys staan je daar ter beschikking zodat je alles snel en zonder schade kunt vervoeren. Opslag020 richt zich op Diemen, Amstelveen, Weesp en Amsterdam, waaronder Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Zuidoost.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie