Menu

Opslagruimte Amstelveen via 020 opslagruimte

Wil je opslagruimte in Amstelveen huren? Maak kennis met Opslag020. Wij bieden de perfecte oplossing als je de ruimte in je huis efficiënt wilt benutten; spullen die je zelden gebruikt maar toch graag bewaart, breng je dan onder in een externe, bewaakte opslagunit in de buurt. Dat is ideaal voor al die grote vakantiespullen, kampeermateriaal, koffers en ook winterspullen die anders zoveel ruimte innemen.

Bekijk onze scherpe prijzen

Online opslagruimte Amstelveen boeken

Voor die externe opslagruimte in Amstelveen hebben we mooie units te huur in het complex van De Opslagman in Diemen. De opslagruimtes zijn bewaakt, je spullen staan droog en je kunt er zowel doordeweeks en in het weekend tot laat in de avond bij. Bovendien ontvang je een persoonlijke code voor de toegang tot het complex en jouw box. Je hebt keuze tussen units van 3m3 voor wel 20 verhuisdozen tot wel 66m3. Kiezen, boeken en vooraf betalen van deze units gaat online en je kunt de opslagruimte ook vooraf komen bekijken.

Voordelige verhuisservice inschakelen

Wij regelen niet alleen opslag van je spullen. Heb je geen eigen vervoer of heb je grote dingen waarbij je wel wat tilkracht kunt gebruiken, dan bieden we een ophaal- en verhuisservice via de Student Verhuis Service Amsterdam. Naast verhuizers en een grote bus waar alles in een keer in kan, bieden ze ook het materieel dat je nodig hebt, zoals een handige verhuislift. Verhuis je van een andere stad naar Amstelveen, of wil je je spullen naar elders in Europa hebben vervoerd? Het wordt geregeld voor een aantrekkelijke prijs. Handig als je in Diemen, Amstelveen, Weesp of Amsterdam woont, ongeacht waar in Amsterdam: Amsterdam-centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Zuidoost.

Prijzen verhuisservice en/of opslagruimte

Heeft u veel spullen die verhuisd moeten worden? Of juist weinig? Voor ons maakt dat niets uit. Opslag020 helpt u samen met verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam om iedere verhuizing te realiseren. Per verhuizer betaalt u bij ons € 25,-. Vervolgens neemt de verhuisservice de verhuizing helemaal op zich, dus u hoeft eigenlijk niets meer te doen. Heeft u geen auto? Huur dan een verhuiswagen bij ons. Verhuizen kost zo veel minder stress en uw spullen worden netjes naar uw opslagruimte van Opslag020 gebracht. En wilt u uw spulletjes weer terug naar huis, dan heeft u dat met onze verhuisservice zo geregeld. Kortom, opslagruimte huren? Je regelt het eenvoudig en voor een paar tientjes per maand via 020 opslagruimte! Opslag020 werkt samen met verhuisservice Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen je spullen op en brengen deze naar de opslagruimte voor hele aantrekkelijke prijzen.

Ontdek onze scherpe tarieven

Hoe werkt het?

01
02
03

Vraag je offerte aan

Bekijk onze opslaglocatie