Menu

Onze prijzen

Opslagprijzen

* Prijzen per maand

Opslagruimte huren zonder verhuisservice? Dat kan ook. Boek direct op: www.opslagman.nl. Na het boeken krijg je direct toegang tot je opslagruimte.

Verhuis prijzen

Voorrijkosten

Binnen Amsterdam en Delft rekenen wij maximaal 15 minuten voor zowel de voorrijtijd en terugrijtijd. Buiten deze gebieden rekenen wij de daadwerkelijke voorrijtijd en terugrijtijd vanuit onze thuisbasis in Amsterdam en Delft.


Verhuizers (€25,-)

Onze verhuizers zijn ervaren en kundig. Professionele kwaliteit voor een studentenprijs kan alleen behaald worden door studenten op te leiden tot vakkundige professionals. Een verhuizer coördineert en verzorgt jouw verhuizing van begin tot eind. Deze is reeds op de hoogte van de wettelijke bepalingen bij verhuizen en is verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing.


Verhuiswagens (€25,- | XL wagen €35,-)

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 20 kubieke meter. Ook hebben wij XL-bussen met een laadruimte van 27 kubieke meter. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om jouw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen:

 1. Rolmateriaal
 2. Verhuisdekens
 3. Spanmateriaal

Aanhangers (€12.50,-)

Wij bieden voor een gereduceerd tarief een tweede verhuiswagen indien één verhuiswagen niet genoeg is. Concurrenten maken gebruik van grote dure vrachtwagens of rijden op en neer om je inboedel te vervoeren. Opslag020 is als een van de weinige bedrijven die een gereduceerd tarief rekent voor een tweede verhuiswagen. Op deze manier kunnen wij jouw inboedel in een enkele rit meenemen en hoef je niet dubbel zoveel te betalen. Daarnaast verkort dit ook het in- en uitladen van je inboedel en het plaatsen van een verhuislift. Wij rekenen brandstofkosten per verhuiswagen.


Verhuisliften (€45,-)

Wij gebruiken verhuisliften van 18 meter op benzine die tot de 5e etage komen. Als je al een verhuiswagen met verhuizer inhuurt, betaal je slechts €45,- per uur. De verhuislift wordt minimaal voor 2 uur afgerekend. Een hele dag kost je €200,-. Wat voor jou het meest voordelig uitpakt, wordt gefactureerd. Op het moment dat je alleen een verhuislift nodig hebt, dien je er ook los een verhuizer bij te huren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de ruimte die nodig is voor de opstelling van de verhuislift en/of ontheffing.


Weekendtarief

Wij verhuizen je ook op zaterdag én zondag! Wij zijn vrijwel de enige die jou op deze dagen kan verhuizen. Vanwege wettelijke verplichtingen voor onze verhuizers, zijn wij genoodzaakt een toeslag van 25 procent te vragen voor onze werkzaamheden op zaterdag en zondag.


Brandstofkosten

Wij rekenen €0,75 per kilometer vanaf onze thuisbasis in Amsterdam-Zuid tot terugkomst.
Na 100 kilometer brengen wij geen brandstofkosten meer in rekening


Verhuizen binnen Europa

Voor buitenlandse verhuizingen hanteren wij geen vaste tarieven maar maken wij per verhuizing een offerte.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Sjouwkrachten

Wij kunnen ook los verhuizers leveren om je te helpen bij verschillende soorten werkzaamheden, zoals slopen, ontruimen, sjouwen of demonteren.
Het is eveneens mogelijk om sjouwkrachten met verhuismateriaal in te huren:

 1. Touw en blok à €20,- per dag.
 2. Rolmaterialen vanaf €5,- per uur.
 3. Dekens en ander verhuismateriaal.

Minimum (betaalde) uren:

 1. 1 verhuizer: 1 uur
 2. 2 verhuizers: 1,5 uur
 3. 3 of meer verhuizers: 3 uur
 4. Sjouwkrachten: 2 uur

Overig Transport

Wij kunnen veel verschillende soorten transporten voor jou organiseren:

 1. Meubelvervoer (denk aan een aankoop via Marktplaats)
 2. Motorvervoer
 3. Scootervervoer
 4. Sloopmateriaal/afval naar een afvalpunt brengen
 5. Groot aantal pakketten vervoeren

Naast Amsterdam zelf vervoeren wij alles niet alleen binnen Nederland, maar in heel Europa. Transporten zijn bij ons rendabel vanaf €50,-. Houd daar rekening mee.
Voor een offerte of vragen over transporten kun je ons mailen naar:

info@opslag020.nl

Alle prijzen zijn inclusief verzekering en exclusief BTW

Vraag offerte aan

Hoe werkt het?

01
02
03

Bekijk ons opslagcentrum