Menu

Hoe werkt het

Bij Opslag020 huur je online opslagruimte en plan je voor het vervoeren van je spullen naar de opslagruimte onze verhuisservice in. Op die manier heb je je verhuizing van jouw locatie naar de opslagruimte zo geregeld. En dat allemaal voor het scherpste tarief in Amsterdam!

  • Stap 1: De goederen worden opgehaald
  • Stap 2: De goederen worden weggebracht
  • Stap 3: De goederen worden opgeslagen
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Verhuisservice

De verhuisservice wordt aangeboden door CG Company te Amsterdam. Binnen deze dienstverlening ligt de focus op kwaliteit en goedkoop verhuizen. Voor veel mensen in Amsterdam is dit bedrijf de eerste keuze wanneer er verhuist moet worden. Ze bieden niet alleen verhuizers en verhuiswagens aan, ook kunnen zij liften en alle toebehoren leveren. Bepaal zelf hoeveel verhuishulp je nodig hebt. Binnen 10 minuten krijg je van ons een gerichte indicatie van de kosten voor jouw verhuizing.

Bekijk de tarieven en vraag een offerte aan

Opslag van je spullen

De opslagruimte wordt aangeboden door Opslagman. Opslagman heeft een vestiging in Diemen. De ruimtes zijn droog & verwarmd, zeven dagen per week toegankelijk en veilig. Er wordt gewerkt met vaste lage prijzen zonder bijkomende kosten en tegen gunstige voorwaarden. Je kan de opslagruimte dagelijks opzeggen. Een opslagruimte boek je online nadat je weet hoeveel je nodig hebt op advies van de verhuizer(s).

Lees hier alles over de vestiging / locatie en prijzen.

Hoe werkt het?

01
02
03

Bekijk ons opslagcentrum